Leidingwerk

Aanleggen en reparatie van uw leidingen

Vakkundig loodgieterswerk

in Barendrecht, Beverwaard, IJsselmonde,  Ridderkerk en omstreken.

Badkamer verbouwen? Nieuwe keuken plaatsen? Toilet verplaatsen? Bij veel klussen in huis komt ook loodgieterswerk kijken. Wij helpen u graag!

Het aanleggen, verleggen of repareren van waterleidingen, gasleidingen en riolering is vak apart. Het vormt de basis van uw woning. Daarom is nauwkeurig én vakkundig werken een belangrijke voorwaarde om veilig te kunnen wonen.

Zoekt u een betrouwbare loodgieter in de regio Rotterdam-Zuid? Installatie & Montagebedrijf Stam komt graag bij u langs!

Gasleiding, waterleiding, afvoer of riolering aanleggen

Bij veel klussen in huis komt loodgieterswerk kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan het verbouwen van de keuken of badkamer.

Het aanleggen, afsluiten of verplaatsen van een gasleiding, afvoer, waterleiding of riolering is specialistisch werk. Ook al is het leidingwerk uiteindelijk uit het zicht, het is wel belangrijk om dit nauwkeurig te doen. Het leidingwerk is immers de basis van uw nieuwe keuken, badkamer of toilet.

Installatie & Montagebedrijf Stam neemt deze klussen graag uit uw handen. Met onze ruim 18 jaar ervaring kunnen wij al uw leidingwerk verzorgen.

Lekkage of verstopt riool? Wij helpen u graag & snel.

Een lekkage of verstopte afvoer komt nooit uit. Wij begrijpen het dat u dit zo snel mogelijk wilt oplossen.

Wij komen graag bij u langs om de oorzaak vast te stellen en het probleem op te lossen. Heeft u last van een lekkage in huis of aan uw dak(goot)? Of heeft u last van een verstopping van uw riool of afvoer? Twijfel niet en bel direct. Voor u het weet kunt u uw sanitair weer gebruiken. 

Loodgieter voor dakwerk, dakgoten en hemelwaterafvoer

Heeft u werkzaamheden aan uw dak, dakgoot of hemelwaterafvoer? Ook daarvoor kunt u Installatie & Montagebedrijf Stam inschakelen. 

Wij zorgen er graag voor dat uw dak (weer) 100% waterdicht is en dat alles goed afwatert. Heeft uw dak reparatie nodig, loopt uw dakgoot over of zit de regenpijp verstopt? Neem dan snel contact op. Dan komen we zo snel mogelijk bij u langs.

Contact

Meer weten? Laat een bericht achter of neem contact op!

Installatie & Montagebedrijf Stam
Florijnstraat 17
2988 CL Ridderkerk

Telefoon
06 81 86 85 36

E-mail
info@imbstam.nl

KVK
71855513

Bericht achterlaten

Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig