Cv-installatie

Installatie & onderhoud van uw cv

Betrouwbare cv-installateur

in Barendrecht, Beverwaard, IJsselmonde, Ridderkerk en omstreken.

Niemand wil in de kou zitten. Daarom is de aanleg van een kwalitatief goede, betrouwbare cv-installatie belangrijk. Wij begeleiden u graag in dit proces: van advies bij uw keuze tot en met de installatie zelf.

Naast de installatie uw nieuwe cv verzorgen we regulier onderhoud en hulp bij storing. U kunt ook bij ons terecht voor het waterzijdig inregelen van uw cv-installatie om zo energie & kosten te besparen.

Zoekt u een betrouwbare, deskundige cv-installateur in Rotterdam-Zuid? Installatie & Montagebedrijf Stam komt graag bij u langs!

Direct contact?

Bel: 06 81 86 85 36

Regulier onderhoud aan uw cv-installatie

Voorkom problemen door uw cv-installatie regelmatig te laten nakijken. Wij komen graag langs om uw cv-ketel te reinigen, controleren en op de juiste manier af te stellen.

Met regulier onderhoud verkleint u de kans op storingen aanzienlijk. Daarnaast behoudt u een optimale werking van uw cv-installatie. Dit heeft allebei een positief effect op de levensduur van uw apparaten.

Storing aan uw cv-ketel? Wij helpen u graag & snel.

Een storing schikt nooit. Helaas komt het soms toch voor. We doen graag ons uiterste best om uw storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Heeft u last van een storing of defect aan uw cv-installatie? Neem dan contact met ons op. Onze installateur komt zo snel mogelijk bij u langs.

Uw cv-installatie waterzijdig inregelen

We komen regelmatig cv-installaties tegen die goed zijn geplaatst, maar niet deskundig zijn ingeregeld. Hierdoor wordt niet het optimale rendement bereikt en dat is zonde.

Is uw woning minder snel opgewarmd dan voorheen? Of blijven bepaalde radiatoren achter in hun warmte-afgifte? Dan is het waarschijnlijk tijd om uw cv-installatie te laten controleren. Wij komen graag bij u langs.

Waarom waterzijdig inregelen?
Voor een optimale en energiezuinige werking van uw cv-installatie is waterzijdig inregelen essentieel. Wij zorgen ervoor dat het systeem wordt uitgebalanceerd. Op deze manier wordt er geen water verspild, stookt u niet onnodig veel en zijn uw ruimtes altijd aangenaam warm. Hiermee bespaart u gemiddeld 10-15% op uw energieverbruik. Dat scheelt in de energiekosten en is beter voor het milieu.

Contact

Meer weten? Laat een bericht achter of neem contact op!

Installatie & Montagebedrijf Stam
Florijnstraat 17
2988 CL Ridderkerk

Telefoon
06 81 86 85 36

E-mail
info@imbstam.nl

KVK
71855513

Bericht achterlaten

Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig