Ventilatie

Voor een gezond binnenklimaat

Goede ventilatie in huis

in Barendrecht, Beverwaard, IJsselmonde, Ridderkerk en omstreken.

Goede ventilatie is belangrijk voor een goed binnenklimaat. Het is daarmee van wezenlijk belang voor uw gezondheid en het comfort in uw woning.

Veel nieuwe huizen zijn zo goed geïsoleerd dat er bijna geen natuurlijke ventilatie is via kieren en naden. Een goed ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er voldoende frisse lucht wordt aangevoerd en dat vervuilde lucht wordt afgevoerd.

Zoekt u een betrouwbare partij voor installatie, reiniging & onderhoud van de ventilatie in uw woning of pand? Installatie & Montagebedrijf Stam komt graag bij u langs!

Mechanische ventilatie

Welk soort ventilatie het best werkt is afhankelijk van uw woning. Veel woningen worden uitgerust met een mechanische ventilatiebox. Deze voorkomt vochtproblemen en verkleint daarmee de kans op schimmel in uw woning aanzienlijk.

Een zogenaamde mv-box wordt meestal aangesloten in de keuken, badkamer en het toilet. Dit zijn de meest vochtige ruimtes in de woning. Het ventilatiesysteem kan natuurlijk verder worden uitgebreid.

Reiniging & onderhoud

Voor een optimale werking van uw ventilatiesysteem is onderhoud en reiniging essentieel. Doet u dit niet, dan kunt u te maken krijgen met storingen of een minder effectieve ventilatie.

Een vervuild of slecht onderhouden ventilatiesysteem kan zorgen voor een verminderde luchtkwaliteit in huis en een hoger energieverbruik. Dat is zonde!

Wij komen graag langs voor het reguliere onderhoud en de reiniging van uw ventilatiesysteem. Zo blijft de luchtkwaliteit zuiver en blijft uw binnenklimaat gezond.

Duurzame ventilatie

Duurzame ventilatiesystemen zorgen niet alleen voor de toevoer van frisse lucht, maar zorgen ook voor warmteterugwinning.

Een system met waterterugwinning meet de kwaliteit van de binnenlucht en stemt de toevoer van frisse lucht hierop af. Zo is er geen sprake van onnodige luchttoevoer. Van de uitgaande lucht wordt warmte onttrokken. Deze verwarmt op zijn beurt de frisse lucht die de woning binnenkomt.

Op deze manier gaat er geen warmte verloren, maar u heeft wél gezonde luchttoevoer. Een duurzaam ventilatiesysteem dus.

Contact

Meer weten? Laat een bericht achter of neem contact op!

Installatie & Montagebedrijf Stam
Florijnstraat 17
2988 CL Ridderkerk

Telefoon
06 81 86 85 36

E-mail
info@imbstam.nl

KVK
71855513

Bericht achterlaten

Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig